Uusi koti tarjolla

(Päivitetty 19.8.2019)

HUOM! Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivottavaa kuitenkin on, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.

 


 

Annetaan koti kissalle
(Lisätty 19.8.2019)

Annetaan koti max. 12kk ikäiselle naaraskissalle. Hän saa kaverikseen 5-vuotiaan naaraan, joka tulee toimeen kaikkien ihmisten sekä muiden eläinten kanssa ja tulisi olemaan hyvä esimerkki sekä oiva leikkikaveri nuoremmalle kissalle. Toimeentuleminen toisen kissan kanssa sekä sisäsiisteys on tarpeellista. Kotina toimii 38m2 kerrostalokaksio.

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot: Teemu Oja-Lipasti, puh. 0400798200, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 


 

Koti tarjolla pennulle
(Lisätty 19.8.2019)

Olisimme mieheni kanssa kiinnostuneita adoptoimaan kissanpennun joulukuun tienoilla. Tarjoaisimme pennulle rakastavan, seurallisen ja rapsutuksentäyteisen, toivonmukaan loppuelämän kodin.

Yhteystiedot: Kaisa Lehtomäki, puh. 0400912928, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 


 

Uusi koti kissalle
(Lisätty 15.8.2019)

Olen halukas antamaan kodin yhdelle tai kahdelle kissanpennulle. Pentu tai pennut voivat olla myös varttuneempia.

Yhteystiedot: Eija Törönen, puh. 044-0994437, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 


 

Maalaiskoti etsii "Romppaista"
(Lisätty 14.8.2019)

Pylkönmäellä maalaiskoti etsii mustavalkoista maatiais pentupoikakissa "Romppaista".

Romppaisen perheeseen täällä tulisi kuulumaan kaksi norjaharmaa hirvikoiraa Rokka ja Siru ja tanskandoggi Rontti sekä 19-vuotias kissa rouva Helga Alma Inkeri Maukonen.

Henkilökuntana toimisi 78-vuotias hovimestari (isäni) sekä sisäkkö (minä) ja yleismies (mieheni).

Romppaisen edeltäjät Karvinen nukkui pois 18-vuotiaana vuonna 2001 ja eilen pois nukkui Juuso Einari Raitanen samoin 18-vuotiaana. Molemmat oivat leikattuja raidallisia maatiaispoikia, jotka touhuilivat niin sisällä kuin ulkonakin milloin leivonta apureina ja milloin paja kissoina, arjen iloissa ja riemuissa mukana.

Eli täällä olisi koti vailla pienetä suurta kissapersoonaa vailla. Toivottavasti teiltä Romppainen meille löytyy.

Yhteystiedot: Minna Hänninen, puh. 0407410451, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 


 

Uusi koti tarjolla
(Lisätty 6.8.2019)

Olen 32 vuotias nuori nainen ja minulla on antaa rakastava koti tyttö kissanpennulle. Mielellään siis tyttö kisu. Minulla on 1, 5 vuotias tyttö kisu josta kisu saisi energisen leikkikaverin. Asun jyväskylässä. Kerron mielellään itsestäni lisää.

Yhteystiedot: Laura Tosun, puh. 045196435

 


 

KSESY ei vastaa sivuilla tapahtuvista väärinkäytöksistä. Halutessanne emme julkaise yhteystietojanne. 

Jos tarjoat eläimelle kotia, lähetä ilmoituksesi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta lemmikin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.