Uutta kotia etsivät kissat

(Päivitetty 11.09.2017)

Pennun luovuttajat HUOMIO! Kissanpennun luovutusikä on 12 viikkoa!

 

Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa. 

Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).

 

Aava

Aava on 11 kuukautinen tyttökisu. Eläinlääkärillä käyty eli rokotukset kunnossa ja leikattu kisu kyseessä. Aava oli tullessaan erittäin arka, mutta siitä on menty paljon eteenpäin ja Aava onkin nykyään tosi seurallinen. Se seuraa minua joka paikkaa ja on innokkaasti mukana kaikenlaisissa kodin puuhissa. Vieraita se menee piiloon sängyn alle, mutta hiipii sieltä aika pian tutustumaan tulokkaaseen. Hakee huomiota, hellyyttä ja rapsutuksia ihmiseltä sekä toimittelee paljon. Aava on erittäin kiltti ja uskoo kiellot. Ei tuhoa paikkoja yksinkään ollessa, jos ymmärtää pitää viherkasvit yms. ylähyllyllä. :) Aava tykkää kun sen kanssa leikitään, mutta osaa leikkiä myös yksin. Suosikki leluja on pienet hiiret ja pallot, jotka hyvin nopeasti häviävät sohvan alle tms.

Ihan alusta asti Aava on osannut käydä hiekkalaatikolla eli sisäsiisti kisu. Aava ei ole mitenkään perso ruoalle tai herkuille ja onkin aika pienikokoinen. Syö kuitenkin monipuolisesti märkäruokaa sekä raksuja, ei nirsoile. Aava viihtyy sylissä silloin kun hän itse siihen tulee. Aava ei tykkää nostelusta, johtuneeko sitten neidin omanarvontunnosta. Tarvitsee ymmärtäväisen ja kärsivällisen kodin, jossa Aavaa pikkuhiljaa "siedätetään" nosteluun. Itse en ole asiaa pitänyt kovin suurena ongelmana, paitsi silloin kun pitäisi leikata kynnet, tehdä muita hoitotoimenpiteitä tai saada kisu kuljetusboxiin. :)

Aava on luonani tottunut rauhalliseen menoon. Voisin kuvitella, että Aava sopisi lapsettomaan kotiin tai sitten perheeseen missä on isompia lapsia. Aava on kuitenkin sen verran säikky, että pienet lapset ja heidän nopeat liikkeensä jne. olisivat Aavalle varmasti pelottavia. Aava ei ole ollut toisten eläinten (paitsi sisarustensa) kanssa tekemisissä. Vaikka käsittelyä/nostelua täytyykin vielä opetella, saa kokenut ja kärsivällinen kissakoti Aavasta ihastuttavan kissakaverin.

Yhteydenotot: Birgitta, sileny_(at)hotmail.com

(Ilmoitus lisätty 11.5.2017, päivitetty 20.9.2017)

 

Yksityishenkilöiden ilmoitukset

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Yhdistys kuitenkin toivoo, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläimiä rakastaen.

 

Figaro

Meillä olisi tälläinen tilanne, että 5v sitten otimme

luovutusikäisen kollipoika Figaron maalta ja se pääsi nuorena
karkaamaan muutaman kerran rivitalo alueella ulos. Siitä lähtien
Figaro on ulkoillut omatoimisesti kesät talvet tässä pihapiirissä
eikä ongelmia ole ollut. nyt saimme kirjeen, että uudet naapurit
ovat valittaneet Figarosta niin paljon ettemme enää voi sitä laskea
ulos. Tämähän ei tietenkään ulkoilemaan tottuneelle Herralle sovi
ja valjaatkaan ei tuonut asiaan apua. Raskain mielin haluaisimme,
että Figaro saisi rakastavan kodin jostain missä se pääsisi
ulkoilemaan ja hänestä pidettäisiin huolta. Figaro on sisäsiisti
ja leikattu hän tulee myös useimmiten toimeen muiden kissojen kanssa
totuttelun jälkeen. Tykkää nukkua vieressä ja silityksistä kunhan
ei pidetä kiinni. On myös tottunut lapsiin.

Olisimme erittäin kiitollisia jos saisimme kauttanne Figarolle uuden
kodin.
Tällä hetkellä Figaro asustaa Jyväskylässä ja voin kuljettaa
hänet lähialueille.

Ystävällisin terveisin Ari-Pekka P:0458695000

(Ilmoitus lisätty 13.9.2017)

 

Myy

Myy on n. 5v leikattu tyttökissa joka tuli meille emänsä kanssa sosiaalistumaan. Myy olikin aluksi hyvin arka eikä antanut edes lähestyä. Nykyään Myy antaa kuitenkin silittää jonkin verran vaikka säikkyykin äkkinäisiä liikkeitä ja meteliä. En siis anna Myytä lapsiperheeseen enkä ulkokissaksi. Eli siis vain sisäkissaksi ja toisen kissan kaveriksi. Myy tarvitsee myös hammasremonttia jonka ei nyt aivan välittömästi tarvitse tapahtua :D mutta tämä on kuitenkin pidettävä mielessä jos Myytän harkitset :) Myystä saa lisätietoja minulta. Ja vielä se että pyydän pienen summan Myystä jolla varmistan kiinnostuksen kissaan :)

Sposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai numerosta 0451711228

(Ilmoitus lisätty 11.9.2017)

 

 

Rölli

Heips. Meillä olisi tällainen tilanne, että joudumme luopumaan kissastamme. Yritämme nyt ensin koittaa löytää uutta kotia ennen muita ratkaisuja.

Eli kissa on Rölli, reilu viisivuotias kolli, persialaisen ja exoticin sekoitus. Ei oikein tiedetä mikä on ongelmana, mutta riesana on ajoittainen sisälle merkkailu. Lääkärissä on käytetty useastikin, mutta mitään fyysistä vikaa ei löydy ja leikattukin on. Muutenkin vaikuttaa aika ajoin hieman levottomalta, mouruaa jonkun verran. Röllin taustoista emme hirveästi tiedä, tullut meille aikuisena kissana noin puolitoista vuotta sitten.

Voi olla, että viihtyisi paremmin paikassa, jossa pääsisi myös ulos, itse asumme kerrostalossa. Ja ehkä mahdollisesti myös ainoana kissana, tyttökissamme kanssa kyllä on neutraalit välit, eivät juurikaan ole missään tekemisissä, mutta toisen kollin kanssa nahistelee jonkun verran - ei varsinaista tappelua, mutta näkee etteivät oikein pidä toisistaan tai että Rölli ylipäätään muuta kissaseuraa juurikaan kaipaisi.

Rölli ei varsinainen sylikissa ole, mutta kuitenkin seurallinen ja hellyydenkipeä pikku seuralainen. Ja epäilemättä kiva kaveri toisessa paikassa, mutta meille ei näytä syystä tai toisesta sopeutuvan kunnolla.

Yhteystiedot: Jenni Jelonen, jenni.jelonen(at)gmail.com, p. 045-6935558

(Ilmoitus lisätty 17.06.2017)

 

Lakke

Meillä on 12-vuotias maatiaskissa Lakke alias Laku Petteri. Lakke on leikattu kollikissa. Lakke on vähän arka, se ei tykkää kovista äänistä, kuten ovikellosta ja imurista,mutta vieraiden saapuessa tulee kyllä tervehtimään.

Lakke tykkää rapsuttelusta, mutta myös rauhallisesta omasta ajasta. Se ei siis ole varsinainen sylikissa. Lakke on täysin sisäsiisti kissa, ja tottunut elämään sisäkissana. Kesäisin se käy valjaissa takapihalla nuuskimassa hajuja, ja on se kerran napannut sieltä päästäisenkin.

Lakke ei tykkää matkustelusta. Automatkat ovat sille rankkoja. Lakke ei varsinaisesti tykkää lapsista, mutta on sopeutunut elämään meidän pojan kanssa. Se osaa hakeutua pois tilanteesta, josta se ei pidä.

Viime aikoina Lakke on ollut stressaantunut. En tiedä ahdistaako sitä meidän pari vuotiaan leikit ja se, että joutuu jakamaan nyt huomion lapsen kanssa sekä turvaportit huoneiden välillä.

Siksi etsimme sille uutta turvallista kotia, jossa se saisi tarpeeksi huomiota. Sellaista kotia, joka on tottunut kissojen elämään. Sellaista kotia, jossa se saisi viettää rauhalliset eläkepäivänsä.

Yhteydenotot: Satu 0445058838 satu.avist(at)gmail.com

(Ilmoitus lisätty 30.7.2017, päivitetty 20.9.2017)

 

 

 

 

Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.