Uutta kotia etsivät kissat

(Päivitetty 14.11.2017)

Pennun luovuttajat HUOMIO! Kissanpennun luovutusikä on 14 viikkoa!

 

Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa. 

Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).

 

 

Wili ja Wimpula (varattu)

Wili ja Wimpula on sisarukset, tulleet meille muutaman tunnin ikäisinä hoitoon. Koiraemon ja ihmisten hoivissa kasvaneet reippaiksi ja hyvin sosiaalisiksi, talon omilta kissoilta ovat saaneet mallia kuinka kissoiksi käyttäydytään. Sisarukset ovat oppineet perushoitotoimenpiteisiin, kulkemaan kopassa, käyttämään kaulapantaa ja ovat myös kyläpaikassa olleet reippaita. Nukkuvat kainalossa yöt ja tykkäävät 'suukotella' ja kosketella tassuillaan suuren kehräyksen kanssa. Willi ja wimppu ovat hyvin kiintyneet toisiinsa ja ensisijaisesti niille etsitäänkin yhteistä kotia. Veli ja sisko olisivat viikolla 50 valmiita uuteen kotiin.

Yhteystiedot: tp.chevian(at)gmail.com

(Ilmoitus lisätty 2.11.2017)

 

Tikru (Varattu)

Tikru on tullut pikkuisena joukkoon ja saanut myös itselleen koirasta äidin. Koiraemon ja ihmisten hoivissa pikkukatista on kasvanut reippas ja toimelias pojan viikari, joka löytyy milloin mistäkin. Ehdotonta lempi puuhaa kiipeily. Talon omilta kissoilta ovat saaneet mallia kuinka kissoiksi käyttäydytään. Perushoitotoimenpiteet, kulkeminen kopassa ja kaulapanta ovat harjoittelun alla. Vieraita kohtaan pikku tikru on ollut hyvin reipas ja rohkea. Kehrää suuresti silityksistä ja kömpii syliin päikkäreille. Tikru olisi uuteen kotiin valmis joulun aikaan

 

Yhteystiedot: tp.chevian(at)gmail.com

(Ilmoitus lisätty 2.11.2017)

 

Usva

Ikää tällä hetkellä arviolta 14 viikkoa. Eka rokotus saatu ja tehosteen+sirutuksen jälkeen valmis uuteen kotiin 23.11 jälkeen. Usva rrrrakastaa rapsutuksia ja on mukana kaikissa arjen touhuissa mutta sylissä ei viihdy kauaa. Itsenäinen ja ylväs, pitkäjalkainen ja - häntäinen uskomattoman kaunis neiti ❤️ Koiriin ja toisiin kissoihin tottunut.

Yhteystiedot: isosisko(at)hotmail.com

(Ilmoitus lisätty 2.11.2017)

 

Veera

Veera on ihastuttava ja leikkisä 2-vuotias tyttökissa. Veeran lempipuuhaa on sen omalla valkoisella hiirellä ja kuminauhalla leikkiminen.  Se tykkää leikkiä sekä itsekseen että ihmisten leikittämänä. Veera on tykännyt leikkiä myös sen pentujen kanssa, joten kissakaverikin voisi olla hyvä Veeralle. Se tulee hyvin toimeen lasten kanssa ja leikkii ihan mielellään myös heidän kanssaan, mutta saattaa hieman närkästyä ihan pikkulasten äkkinäisistä liikkeistä. Veera totuttelee olemaan sylissä, mutta muuten se on hyvin ihmisläheinen kisu, joka tykkää silityksistä ja rapsutuksista. Veera ei ole myöskään syönyt yhtään meidän viherkasveja. Veeralle paras koti olisi sellainen, jossa mahdolliset lapset olisivat hieman vanhempia esim. 8 v.

Yhteystiedot: riikka.kamarainen(at)gmail.com

(Ilmoitus lisätty 30.10.2017, päivitetty 5.11.2017)

 

Yksityishenkilöiden ilmoitukset

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Yhdistys kuitenkin toivoo, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläimiä rakastaen.

 

Naaraskissa

Minulla olisi 7v. leikattu narttu joka on erittäin rauhallinen eikä nauvu oikeastaan koskaan. Se on elänyt koko ajan minulla olo ajan 6v sisällä ja minulla on suuri patio, jonka olen verkottanut eli ei ole kuljeskellut missään ulkopuolella. Syö ainoastaan kuiva muonaa. Sille on tarjottu vaikka mitä mutta ei kelpaa. Se miksi haluaisin hälle uuden kodin johtuu siitä että koska minä olen pyörätuolissa ja Kela myönsi uudet laitos kuntoutukset ja kissalle pitäisi hommata hoitaja ja sekin maksaa. Olen ennenkin kulkenut kuntoutuksella mutta silloin mun avustaja asui samassa talossa ja kävi hoitamassa, mutta hän jäi eläkkeelle eikä onnistu jatkossa. Tarvikkeita on kantolaukku,sisä wc peti ym.

Yhteystiedot: Matti p. 0400952784

(Ilmoitus lisätty 23.10.2017)

 

Myy

Myy on n. 5v leikattu tyttökissa joka tuli meille emänsä kanssa sosiaalistumaan. Myy olikin aluksi hyvin arka eikä antanut edes lähestyä. Nykyään Myy antaa kuitenkin silittää jonkin verran vaikka säikkyykin äkkinäisiä liikkeitä ja meteliä. En siis anna Myytä lapsiperheeseen enkä ulkokissaksi. Eli siis vain sisäkissaksi ja toisen kissan kaveriksi. Myy tarvitsee myös hammasremonttia jonka ei nyt aivan välittömästi tarvitse tapahtua :D mutta tämä on kuitenkin pidettävä mielessä jos Myytän harkitset :) Myystä saa lisätietoja minulta. Ja vielä se että pyydän pienen summan Myystä jolla varmistan kiinnostuksen kissaan :)

Sposti: jennapalttala(at)gmail.com tai numerosta 0451711228

(Ilmoitus lisätty 11.9.2017)

 

Ronja

Oma työtilanne muuttui ja se edellyttää minulta nyt paljon matkustelua. Tämän vuoksi hurmaava Ronja etsii rakastavaa kotia, jossa hänellä on mahdollisuus saada useammin rapsutuksia ja kaverin leikkeihin.

Ronja on leikattu maatiaiskissa. Ronja on ollut koko ikänsä sisäkissana ja onkin varsin siisti, joskin hieman arka uusien tuttavuuksien kanssa. Kunhan Ronja tutustuu uuteen kaveriin, saa tämä kehräävän ja luotettavan ystävän!

Olettehan yhteydessä mikäli tarvitsette lisätietoja. Minut tavoittaa soittamalla, whatsappilla tai meilitse.

Yhteystiedot: Ida p. 0508115175, ida.supi94(at)gmail.com

(Ilmoitus lisätty 26.10.2017)

 

Kataja ja Kapris

Etsimme kotia leikatulle harmaalle narttukissalle, joka on syntynyt toukokuussa 2016. Kissaa on kutsuttu Kataja-nimellä ja hänet on steriloitu 20.5.2017. Samoin Kapris-uroskissa etsii kotia, syntynyt toukokuussa 2016. Kapris on kastroitu 20.5.17, mutta toinen kives ei ollut laskeutunut, joten leikkaus on onnistunut niin sanotusti vain puoliksi.

Kissat etsivät omia kotejaan, toki myös samaan kotiin halutessaan, kunhan saavat tarvitsemaansa huomiota ja rakkautta. Joudumme luopumaan Kapriksesta ja Katajasta, koska kotonamme on jo useita kissoja ja yksilöinä niille ei ole tarpeeksi aikaa. Asumme maatilalla Keski-Suomessa Kannonkoskella ja kissat pääsevät ulkoilemaan vapaasti. Tuonti esimerkiksi pääkaupunkiseudulle tai Seinäjoelle olisi mahdollista. Lisätietoja ja kuvia laitan mielelläni jos kiinnostusta löytyy.

 

Yhteystiedot: Meri-Tuulia email: makela.meri(at)hotmail.fi

(Ilmoitus lisätty 26.10.2017)

 

 

 

Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.