Uutta kotia etsivät kissat

(Päivitetty 04.05.2018)

Pennun luovuttajat HUOMIO! Kissanpennun luovutusikä on 14 viikkoa!

 

Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa. 

Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).

 

Tällä hetkellä ei ole yhdistyksen kautta uutta kotia etsiviä kissoja.

 

 

Yksityishenkilöiden ilmoitukset

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Yhdistys kuitenkin toivoo, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläimiä rakastaen.

 

Rölli ja Ässä 

Kissakaverukset etsivät loppuelämän kotia

Tässäpä teille kissaduo vailla vertaa: toinen kehrää kovempaa kuin generaattori, ja toisen omalaatuisista hellyydenosoituksista ei saa tarpeekseen.

Sydämeni särkyy, kun joudun antamaan tämän kaksikon pois, mutta en nykyisessä elämäntilanteessani pysty poikia pitämään pahentuneen allergian ja tilanpuutteen vuoksi.
He ovat olleet jo monessa kodissa, joten lopullisen kodin löytäminen olisi ehdotonta.

Molemmat ovat sisäkissoja, eikä heistä ulkokissoja saa tekemälläkään. Ikkunasta tai parvekkeelta elämänmenon katselu kuuluu kuitenkin kaksikon lempipuuhiin. He ovat tottuneet käyttämään yhteistä hiekkalatikkoa, ja ovatkin täysin sisäsiistejä.

Ässä on kolmetoistavuotias, leikattu maatiaiskissapoika, ja häntä rauhallisempaa saa hakea. Ässä on mukavuudenhaluinen ja hellyydenkipeä punakirjava herra, joka kiipeää hyrräämään viereesi tutuksi tultuaan. Hän on sosiaalinen ja helposti sopeutuva.
Ässää on elämänsä aikana riepoteltu ympäriinsä, ja plakkariin on kertynyt yhdeksän kotia.
Vaikka Ässältä löytyy ikää, vuosia on luultavasti vielä edessäkin, ainakin terveyden puolesta.
Ässä jos kuka ansaitsisi rauhalliset vanhuudenpäivät.

Rölli on kolmevuotias mustavalkoinen laivakissa, jonka ujouden ylittämisen jälkeen hänestä saa ihanan seuralaisen. Hän ei ole tottunut muihin kissoihin kuin Ässään, eikä hänestä saa sylissä köllijää. Rölli on ruokaa ja leikkiä rakastava, utelias ja toimelias poika, joka hyötyisi ahkerasta leikittäjästä ja kärsivällisestä ilmapiiristä.
Lapsia Rölli pelkää, joten lapsiperheeseen ei tästä kaksikosta ole.

Jos siis olet eläimiä rakastava, kärsivällinen ja tiedät pystyväsi tarjoamaan tälle ihanalle kaksikolle loppuelämän kodin, kerro se.
Mukana saat kiipeilypuun ja kantokopan.

Yhteystiedot: Pinja p. 0442848527

(Ilmoitus lisätty 4.5.2018)

 

 

Nanna ja Mussu

Nanna ja Mussu ovat 12- ja 13 vuotiaat ihanimmat, persoonalliset, seuralliset ja useinmiten rauhalliset kissavanhukset. Jouduin luopumaan tytöistä oman elämäntilanteeni vuoksi muutama kuukausi sitten. Nyt harmillisesti uudella omistajalla on puhjennut allergia ja etsin siten pikapuoliin kissoille jälleen uutta kotia. Nanna ja Mussu ovat olleet minulla vauvoista saakka ja ovat minulle kovin rakkaat. Toivoisin löytäväni kissoille rakastavan, luotettavan ja Pysyvän kodin, jossa he saisivat nauttia elämästään ja tuoda iloa ihmiselleen (paikkakunnasta riippumatta). Nämä karvanaamat eivät oikein ole tottuneet lapsiin, asustelleet kerrostalokodissa ja viihtyneet kesäisin vapaina mökillä. Liikenne ja uudet ihmiset jännittävät, joten toivoisin entisenkaltaisia oloja heille tulevaisuudessakin. Pitkäkarvaisina persialaisina turkkinsa vaativat  myös säännöllistä hoitoa. 

Leikattuja molemmat ja rokotettu, kilttejä ja sisäsiistejä tietenkin. Terveinä ovat pysyneet toistaiseksi. Taatakseni kissoille hyvän kodin, toivoisin 100 euron nimellistä maksua. Kissat ovat Mikkelissä, mutta olen valmis niitä kuljettamaan mihin vain, tarpeen vaatiessa.

Ota yhteyttä, niin kerron heistä lisää!

Yhteystiedot: pilvi.naakka[at]icloud.com

(Ilmoitus lisätty 04.058.2018)

 

 

 

 

Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.