Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

(Päivitetty: 20.2.2019)

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa.

Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).


 

Doris

Hei, olen pian 3-vuotias naaraskissa Doris. Olen utelias seikkailija, joka rakastaa tutustua uusiin paikkoihin kuten keittiön kaappeihin sekä mitä erilaisimpiin koloihin. Minut löytää usein leikkimästä, nukkumasta sohvalta tai seikkailemasta peiton alla.

Rakastan rapsutuksia ja usein hakeudunkin niiden pariin esimerkiksi hyppäämällä syliisi makoilemaan tai nukkumaan. Olen ihmisläheinen sekä seurallinen. Haluan kuitenkin itse määrittää, milloin huomiota annetaan. Mikäli olet poissa pidempia aikoja päivästä, saatan reagoida siihen käyttäytymällä välttelevästi tai yliaktiivisesti. Siksi toivonkin, että tulevassa kodissani sinulla on aikaa jakaa minulle huomiota. Kovat äänet pelottavat toisinaan ja välillä olen melko levoton. Muuten olen hyvin kiltti enkä juurikaan harrasta muiden omaisuuden tuhoamista, huonekasveja lukuuottamatta.


Yhteystiedot: 0452667462 | Netta

 

Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.