Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

(Päivitetty: 15.8.2019)

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa. Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).

Uutta kotia etsivät eläimet lisätään myös yhdistyksen Facebook-sivulle ja Instagramiin. Tykkää ja seuraa, niin saat ilmoitukset uuden kodin etsijöistä ensimmäisten joukossa.


 

Myy, Hemuli ja Hattivatti

Kolme valloittavan suloista kissavauvaa etsii omia rakastavia ja huolehtivia kotejaan.


Myy, kilpikonna väritykseltään on tyttö. Mustavalkoiset Hemuli ja Hattivatti ovat poikia. Pennut ovat löytötaustaisia ja vielä opettelevat kotikissan elämää ihmisten kanssa. Uudet asiat ja ihmiset vielä hieman jännittää, mutta kehitystä tapahtuu koko ajan. Näistä tulee vielä varsinaisia sydämensulattajia!


Pojat oppivat varsin nopeasti leikkimään huiskalelulla ja valkonenäinen Hemuli onkin oikea saalistaja. Herttainen Myy vielä ujoimpana katselee poikien menoa ja leikkii hyvin rauhallisesti ja varovaisesti. Tarpeet tehdään hienosti hiekkalaatikkoon.
Uudet kodit tullaan valitsemaan tarkoin, joten kerrothan ensin sähköpostilla millaiseen kotiin kissa pääsisi ja millainen aiempi kissakokemuksesi on. Nämä pienet tarvitsevat paljon aikaa ja rakkautta osakseen.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 14-viikkoisina madotettuina, sirutettuina sekä rokotettuina. Kissan mukana tulee maksusitoumus leikkauksesta.Emme ota pennuista enempää kyselyitä vastaan.


(Ilmoitus lisätty 7.8.2019)