Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

(Päivitetty: 11.12.2018)

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa.

Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).


 

Morso

Ikiomaa kotiaan etsii Tasmanian täystuho, sairaan nopee oman elämänsä stuntman, superenerginen kauhukakara ja ihan kauhee riiviö, nuori tyttökissa, Morso.

Morso on syntynyt ulos ja ollut elämänsä ensimmäiset viikot täysin ilman ihmiskontaktia, ja se näkyy käyttäytymisessä. Morso ei ole sylikissa, ja tulevan omistajan tulisi varautua siihen, että siitä ei välttämättä koskaan sylikissaa tulekaan. Morsoa saa silittää silloin kun se tulee silityksiä itse hakemaan (yleensä leikin yhteydessä) mutta ns. ohimennen silittely tai ihmislähtöinen silittely ei tälle tyypille oikein kelpaa. Kaasu pohjaan ja vauhilla pakoon.

Morso kaveeraa sijaiskodin koirien kanssa, mutta edelleen, leikit on aika rajut, eli koirakaveri kotona käy, jos koira on tottunut "vähän" energisempiin kissoihin. Muutoin tulevan kodin tulisi varautua siihen, että kämppä ei tule olemaan enää koskaan siisti. Morso nimittäin pudottelee lattialle KAIKEN mikä irti lähtee, osan vahingossa, osan tahallaan. Kaikista parasta on pudotella kuivumassa olevaa pyykkiä ja viherkasveja, mutta hätätapauksessa myös mausteet, pöytäkoristeet ja kaikki paperinen käy.

Morsolle ihanteellinen koti olisi semmoinen, missä olisi nuorehko kissakaveri jo olemassa, jonka kanssa Morso pääsisi purkamaan tuota energiaa. Muutoin tämä tyyppi sujahtaa varmaan vähän minkälaiseen kotiin vaan, kunhan omistajalla riittää hermot Morson sotkemisinnon kanssa ja energiaa väsyttää kissaa leikkimällä ja virikkeistämällä.

Morson kohdalla on myös otettava huomioon oikeasti suuri karkausvaara. Tää on niin sairaan nopee tyyppi, että väliovien ym.huolellinen sulkeminen tulee tämän ihanuuden kanssa tarpeeseen 😀. Mut on se kiva kissa, vähän omalaatuinen 😍

Sijaiskoti sijaitsee Kolarissa, mutta Morso siirretään Keski-Suomeen lähiaikoina.

Yhteystiedot: Tiia | tiia.savelius[at]gmail.com

(Ilmoitus lisätty: 12.1.2019)

 

Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.