Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät kissat

Sijaiskodeissamme Jyväskylän seudulla uutta kotia etsivät leikatut, rokotetut, madotetut ja mikrosirutetut kissat. Kissojen luovutushinta on 130 euroa.

Tietoja kaikista yhdistyksen sijaiskotien kissoista ensisijaisesti sijaiskodista (yhteystiedot ilmoituksessa).


 

Pipsa

Pipsa on 4 vuotias kissarouva. Pipsa on erittäin arka ja sulkeutunut kissa, joka tarvitsee tasapainoisen, rauhallisen, lapsettoman kodin, jossa saisi olla ainoana kissana. Pipsa tarvitsee vielä paljon omaa rauhaa, mutta on silti rakkautta ja turvaa tarvitseva kissa.

Pipsan elämän lähtökohdat eivät ole olleet parhaat mahdolliset. Siitä huolimatta luottamus ihmisiin on säilynyt, mutta vielä voi mennä aikaa, että hänestä sylikissaa saa. Pipsa on osittain varautunut äkillisissä tilanteissa.

Pipsa on utelias kurkistelija joka pitää leikkimisestä, hellimisestä, omista herkuista ja puskemisesta. Oma pieni ääni on löytynyt ja ihmetystä tuottaa suuresti lattiakaivon ritilä. Äkilliset äänet ovat vielä peloituksen aiheuttajia. Muuten reipas kisu.

Kissa on madotettu, rokotettu, sirutettu ja steriloitu.

Yhteystiedot: Ronja | 045-2263838 

(Ilmoitus lisätty: 28.09.2018)

 


Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.