Yksityishenkilöiden ilmoitukset

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


 

Mörökölli

Mörökölli on 14-vuotias leikattu kollikissa. Hän etsii nyt eläkepäivikseen uutta kotia.

Alkuperäisen emännän nukuttua pois päädyimme ottamaan hänet alkusyksystä kotiimme, mutta ikävä kyllä tilanne on nyt kehittynyt siihen suuntaan, että joudumme luopumaan kissasta. Yhtenä tärkeänä syynä ovat perheenjäsenen allergia oireet.

Mörökölli on erittäin ihmisrakas sekä huomionkipeä kissa ja kaipaa selvästi enemmän sekä seuraa, että tekemistä, kuin mitä me pystymme tarjoamaan. Esimerkiksi oltuaan koko päivän yksin kotona Mörökölli vaatiikin sitten koko yön huomiota ja niinpä meidän ihmisten nukkumisen kanssa on vähän niin ja näin. Mörököllillä on nimittäin tapana kommunikoida paljon ennen kaikkea maukumalla. Hän on myös tottunut suhteelliseen tilavaan asuin ympäristöön (asunut aiemmin n. 100 neliön asunnoissa) ja kerrostalokaksiomme ei tunnu herralle oikein riittävän.

Toivottavaa siis olisi, että uudessa kodissa olisi Mörököllille tilaa seikkailla ja ennen kaikkea paljon seuraa. Hieman varovainen hänen kanssaan pitää kuitenkin olla, koska hän saattaa näykkäistä jos on saanut rapsuttelusta yms. tarpeekseen. Sama juttu jos Mörökölliä haluaa nostella tai ottaa syliin. Mörökölli tulee kuitenkin mielellään ihmisen kainaloon sänkyyn nukkumaan ja siellä saattaa viihtyä pitkäänkin. Mörökölli on kasvanut neljän kissan laumassa, joten se on tottunut elämään muiden eläimien kanssa.

Mörökölli oli terveystarkastuksessa n. kaksi viikkoa sitten (nyt on 5.10.2018), koska mietimme, että olisiko yöllinen meuhkaaminen ja hieman normaalia vähäisempi ruokahalu (palannut normaaliksi) kenties merkki jostain sairaudesta. Mörökölli sai terveen paperit ja ohjeen seurata tilannetta. Hänet on myös kesällä 2018 rokotettu ja sirutettu.

Mahdollinen uusi omistaja saa mukaansa raapimispuun/kiipeilytelineen, ruokailuvälineitä ja hiekkalaatikon. Mörököllin rokotus- ja terveyskortti on toki tallessa myös.

Mörökölli asuu tällä hetkellä Helsingissä.

Yhteystiedot: Teemu Jylhä | 050-3651910

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Ilmoitus lisätty: 08.10.2018)

 

Ronja

Auta löytämään rakkaalle kisulle uusi koti!

Ronja Ramona on nimi ja ikää tuli täyteen juuri 10 vuotta. Allergiasyistä olisi nyt löydettävä Ronjuskalle uusi pysyvä, virikkeellinen, välittävä ja kissan elämää ymmärtävä koti. ♥️ Kaikin puolin hauska ja sopivan sosiaalinen otus.

Verhot, tapetit, ja irtaimiston tiputtelu ei onneksi kiinnosta mutta muiden kissojen kanssa ei tule toimeen.

Ronja on tottunut käymään omassa hiekkalaatikossaan mutta hienhaju saattaa aiheuttaa merkkauspissin.
(Joten treenivaatteet, hikikengät jne. visusti talteen tai pesuun) 

Ronjaa ei ole totutettu mihinkään erityisiin ruoka-aikoihin, joten omat menot voi järjestää huolettomasti.
Kysyä voi kaikkea Ronjaan liityvää ja katsomaankin saa tulla. Jos tiedät myös muita reittejä mitä kautta voin lemmikille löytää uuden kodin, niin kerrothan.

Ronja on sisäkissa ja leikattu. Rokotetaan ja madotetaan ennen luovuttamista uuteen kotiin.

Yhteystiedot: Anniina Ritanen | 050-9114351

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Ilmoitus lisätty: 26.09.2018)

 

Pörri

Olen Pörri ja tässä tuoreita kuvia minusta. Olen 8-vuotias ja minulla on kiva koti Jyväskylässä luonnon keskellä rintamamiestalossa. Saan kulkea vapaasti ulkona - kesäisin vietän öitäkin siellä, mutta talvella mielummin oleskelen sisällä, vaikka takkatulen äärellä, isäntäperheeni kanssa. Vaikka olen hyvin itsenäinen, kaipaan rapsutuksia ja huomiota.

Nyt valitettavasti on käynyt niin, että allergian vuoksi etsin uutta kotia. Kunpa sellainen löytyisi ennen talvea, silloin kun tosiaan tulee sisällä vietettyä enemmänkin aikaa.

Minulla ei ole ollut mitään sairauksia ja olen muutenkin tosi helppohoitoinen valioyksilö. 

Vinkkaathan jos etsit, tai joku tuttusi etsii hyvää metsästäjää ja uutta perheenjäsentä alueelle, jossa voin vapaasti kulkea luonnossa. Ensisijaisesti etsin kuitenkin kotia, jossa olisin ainoa lemmikki.

Pörri on leikattu ja sirutettu. Rokotettu ja madotettu aikavälillä kevät-kesä 2018.

Yhteystiedot: Heini Kannisto | 040-1722120

(Ilmoitus lisätty: 18.09.2018)

 


 Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.