Yksityishenkilöiden ilmoitukset

(Päivitetty: 29.6.2019)

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


 

Mara

Luovun lemmikistä pitovaikeuksien takia. Mara on leikattu persialainen väritykseltään Silver, syntynyt 8.8.2015.

Terve kissa, rokotuskortti löytyy.

 

 

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 0408482959

(Lisätty 27.6.2019)

 

Nella

Tässä on nuori tyttökissa Nella. Arvoitu ikä on noin 5-7 vuotta. Rokotukset on annettu ja siru löytyy.

Nella on aluksi arka ja pitää antaa paljon tilaa uuteen kotiin tullessa. Kun luottamus on kunnossa niin Nellan ihana luonne tulee esiin: todella sosiaalinen yksilö sekä leikkisä/kiltti.Tarvitsee paljon ihmisen läsnäoloa ja leikitystä pysyäkseen onnellisena.

Annetaan uuteen kotiin, koska ei tule toimeen toisen kissan kanssa. Merkkailee pissalla stressin vuoksi. Eläinlääkärissä käytetty eikä mitään fyysistä selitystä ole löytynyt.

 

 

Yhteystiedot: Minna Valkonen, puh. 0449171430

(Lisätty 17.6.2019)

 

Lila

Lila on n. 4-vuotias leikattu tyttökissa. Syntymäpäivästä ei ole varmaa tietoa muuta kuin että se on keväästä. Lilalla on todettu idiopaattinen kystiitti eli stressirakko. Lila viihtyy sylissä ja on hellyydenkipeä neitokainen. Joudun luopumaan kissasta, koska Lila tykkää olla ulkona ja stressaa kun ei pääse pihalle.

 

 

Yhteystiedot: Erja Vainiomäki, puh. 0456152772, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Lisätty 16.4.2019)

 

 


 Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.