Yksityishenkilöiden ilmoitukset

(Päivitetty: 20.5.2019)

HUOM!

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivomme kuitenkin, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä, toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


 

Lila

Lila on n. 4-vuotias leikattu tyttökissa. Syntymäpäivästä ei ole varmaa tietoa muuta kuin että se on keväästä. Lilalla on todettu idiopaattinen kystiitti eli stressirakko. Lila viihtyy sylissä ja on hellyydenkipeä neitokainen. Joudun luopumaan kissasta, koska Lila tykkää olla ulkona ja stressaa kun ei pääse pihalle.

 

 

 

Yhteystiedot: Erja Vainiomäki, puh. 0456152772, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Lisätty 16.4.2019)

 

Niilo

Kissamme nimi on Niilo ja hän on kolme vuotias leikattu poika kissa. Niilo on erittäin ihmisläheinen kissa, mutta muitten kissojen kanssa hänellä on ongelmia. Meillä on entuudestaan jo yksi kissa ja Niilo tuli talouteemme uutena jäsenenä ja olemme melkein kuukauden kokeilleet, etää tulisiko he toimeen keskenään. Niilo sopeutuu talouteen ainoana kissana jolloin hän saa kaiken huomion eikä tule reviiri kiistaa.

Niilo on herkkä ja arka kissa ja vaatii alussa oma aikaa totuttautua ympäristöön, mutta pian huomaatkin jo hänen nukkuvan sinun kanssasi samassa sängyssä. Niilo on erittäin utelias kissa ja olisi hyvä olla paikkoja minne hän voi kiivetä, sillä hän pitää korkeista paikoista. Toivomme Niilolle hyvää uutta kotia missä hän pääsee täysin määrin toteuttamaan itseään.

 

 

Yhteystiedot: Eino Lindfors, puh. 0442367187, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Lisätty 31.3.2019)

 

 


 Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.