Uutta kotia etsivät koirat

Päivitetty viimeksi 12.01.2018

Yhdistyksen kautta uutta kotia etsivät koirat

 

 

Kerttu

Kerttu noin 5-vuotias narttu. Hyperaktiivinen, kiltti tyttö jolla ei ole mitään mielyttämisen halua, ei kiinnosta lelut eikä namut. Koirakaverit ja päätön juoksentelu on parasta, sekä kuralätäköt ja ojat! Riistavietti kohdistuu kissoihin ja pieniin koiriin. Tarvitsee oikeasti paljon liikuntaa. Ei kerrostaloon! Lapset on ok.

Yhteystiedot: Heidi p. 0445476376

sähköposti: heiditanskanen(at)hotmail.com

(Ilmoitus lisätty 23.10.2017)

 

Yksityishenkilöiden ilmoituksia

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Yhdistys kuitenkin toivoo, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläimiä rakastaen.

 

Isla

Isla on 8-9 vuotta vanha Pyreneittenkoiranarttu, mutta hyvin pirteä koira. Isla on täydellisen sisäsiisti, kiltti ja muutenkin fiksu koira. Ei ole vihainen ihmisille, eikä muille eläimille.

Jalkavammani takia en pysty, varsinkaan talvella, ulkoiluttamaan Islaa tarpeeksi. Etsin Islalle joko hyvää hoitopaikka viikoksi-pariksi kerrallaan aina silloin tällöin tai kokonaan uutta kotia.

Mielellään asuinpaikkana voisi olla maaseutu tai ainakin taajama ja mielellään tässä lähistöllä, Keski-Suomessa. Pärjää kyllä kaupungissakin, mutta se ei ehkä ole tällaiselle koiralle paras paikka.

Jos löytyis hoitopaikka, niin minulla ei ole varaa maksaa hoidosta. Ruoan kyllä järjestän hoitoajaksi. Paikan tulee olla hyvä ja niiden ihmisten täytyy pitää koirista ja olla niille hyviä.

Yhteystiedot: Erkki

sähköposti: laernos(at)hotmail.com

(Ilmoitus lisätty 12.1.2018)

 

 

 Jätä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestä sähköpostitse osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tiedot säilytämme kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.