Yksityishenkilöiden ilmoitukset

(Päivitetty: 7.8.2019)

HUOM! Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivottavaa kuitenkin on, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


 

Sumo

5,5-vuotias, leikattu Mittelspitz uros Sumo etsii uutta hyvää kotia.

Sumo on mukavuudenhaluinen ja innokas koira. Lenkeillä tykkää haistella ja ihmetellä ympäristöä eli ei sovi kovin aktiiviliikkujalle, Sumo ei pidä juoksemisesta. Tykkää noutaa käpyjä ja palloja, mutta ei juosta kiinni ollessaan ihmisen kanssa.

Sumo on aika haukkuherkkä ja hän ei oikein osaa olla yksin, tuppaa haukkumaan yksin ollessaan. Sumo on meille valtavan rakas, mutta Sumo ei tykkää hirveästi lapsista. Haukkuu lasten äänille ja ei osaa varoa lapsia, jos lapsi ottaa häneltä kävyn, pallon tai luun, vaan silloin näykkäisee.

Meillä toinen koira, jonka kanssa Sumo ei tule toimeen. Haukkuu ja pelkää, olemme yrittäneet kaikkemme ja koemme, että Sumolla ei ole hyvä olla luonamme vaikka kaikkemme teemmekin. Meillä 2 villiä ja äänekästä pikkupoikaa ja olemme työssäkäyviä, Sumo stressaantuu jos on useamman tunnin yksin.

Sumo sopisi hyvin jollekin vanhemmalle ihmiselle seuraksi ainoksi koiraksi, saisi rapsutuksia ja viettää lekoisia päiviä.

 

 

Yhteystiedot: Mervi Kauppinen, puh. 0403242159, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Ilmoitus lisätty 7.8.2019.)

 

Hum

Narttu-koira Hum 7-vuotta etsii hyvää ja rauhallista loppuelämän kotia. Rauhallisessa ympäristössä ottaa rennosti ja tykkää rapsutteluista. Hellyyttävä ja kiltti koirakaveri. Luonteeltaan herkkä ja hieman ujo. Tottunut olemaan ulkoaitauksessa.

Hum tuli perheeseemme koiratarhalta n.3,5vuotta sitten. Nyt joudumme luopumaan hänestä koska hän ei ole tottunut lapsiin ja kahden pienen lapsen kanssa hän stressaa liikaa. Joten toivomme että tulevassa kodissa ei olisi lapsia eikä muita eläimiä. Eli hän saisi mahdollisimman rauhallisen ja lempeän uuden kodin.

Hum on leikattu, sirutettu ja rokotettu ja passi löytyy. Luovutusmaksu 100e.

 

 

Yhteystiedot: Ama Rauhainmaa, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Ilmoitus lisätty 16.7.2019.)

 

 

Jätä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestä sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Tiedot säilytämme kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.