Yksityishenkilöiden ilmoitukset

(Päivitetty: 17.6.2019)

HUOM! Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Toivottavaa kuitenkin on, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


 

Pate

Joudumme luopumaan rakkaasta koirastamme Patesta. Pate on 6-vuotias ja n.30 kiloinen ajokoira-dobermanni mix. Pate on sisällä hyväkäytöksinen ja ihana poika, uudessa kodissamme kuitenkin haasteeksi muodostui yksin jääminen. Tästä syystä uuden kodin olisi hyvä olla omakotitalo tai rivitalo. Paten hihnakäytöksessä on parantamisen varaa, koska toiset koirat kiinnostavat lenkeillä.

Pate on lempeä ja tulee toimeen lasten kanssa ja myös naaraspuolisten koirien kanssa. Sisällä Pate tykkää nukkua ja olla rapsuteltavana. Yksin jäädessään Pate saattaa jäädä vinkumaan hetkeksi, mutta pärjää kyllä hyvin yksinäänkin eikä tuhoa paikkoja. Pate on kaikinpuolin ihana seurakoira, mutta hänen rotunsa piirteet tulevat ilmi siinä että ei pysy pihassa vapaana. Pate ei ole koskaan ollut ihmisille aggresiivinen ja antaa tehdä hoitotoimenpiteet hyvin. Kissojen kanssa Pate ei tule toimeen ja toiset urokset ovat myös välillä saaneet Paten karvat pystyyn.

Patesta tulisi oiva koira perheelle omakotitaloon mieluiten metsien lähelle, koska Paten yksi lempipuuhista on metsälenkit. Pate on erittäin perso herkuille ja osaa peruskäskyt. Patessa on potentiaalia lisäkoulutukselle, mutta oma-aikani ei tällä hetkellä siihen riitä. Pate on sopeutuvainen uusiin tilanteisiin ja automatkustus sujuu pojalta hyvin.

 

 

Yhteystiedot: Katariina Hänninen p. 0449570302, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(Lisätty 8.6.2019)

 

 

Jätä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestä sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Tiedot säilytämme kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.