Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry

Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry, KSESY, on maan kolmanneksi vanhin eläinsuojeluyhdistys. Vuonna 2019 yhdistys täyttää komeat 140 vuotta!

Ksesy toimii vapaaehtoisvoimin eläinsuojelulain ja -asetuksen mukaisesti tarkoituksenaan niin lemmikkien kuin luonnonvaraistenkin eläinten hyvinvoinnin edistäminen koko maakunnassa. SEY:n vapaaehtoiset tekevät alueella yhteistyötä eläinlääkäreiden, terveystarkastajien ja poliisin kanssa.

Maltillista eläinsuojelua järjellä ja tunteella

Toimintaamme kuuluu mm. neuvonta, tiedottaminen, varainhankintatempaukset, vuosittaisen eläinten päivän tapahtuman järjestäminen, talvisin Tourujoen sorsien ruokinta ja sijaiskotiverkoston ylläpitäminen eläinten auttamiseksi uuden elämän alkuun.

Tapahtumat ja eläinten hoito tehdään vapaaehtoisvoimin. Yhdistyksen suurimmat kuluerät ovat eläinten ruokinta ja lääkintä. Tarvittavat varat saadaan luovutusmaksuista, varainhankinnalla, lahjoituksista ja jäsenmaksuista.

Tule mukaan tukemaan toimintaamme!