KESKI-SUOMEN ELÄINSUOJELUYHDISTYS RY

IBAN: FI31 5290 0220 3799 35

Sähköpostiosoitteet:

Osoitteenmuutokset:

Uuden kodin etsintäpalvelun ylläpito:

Sähköpostituslistan ylläpito:

Internetsivuston ylläpito:
www.ksesy.fi

Palaute:

Puhelimeen vastaajat tekevät eläinsuojelutyötä täysin vapaaehtoistyönä omien töidensä, opiskelujensa ja harrastustensa ohella. Vastamme aina kun pystymme ja jos jätät viestiä, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

HUOM! Mikäli asianne on eläinsuojelullisia toimenpiteitä vaativa, tulee Teidän aina ottaa yhteys myös eläinsuojeluviranomaiseen: kunnaneläinlääkäriin, terveystarkastajaan ja kiireellisissä tai luonteeltaan uhkaavilta vaikuttavissa tapauksissa poliisiin.